🎫 Ticket Point 🎫
SKY express akce
"
Až -50 % na všechny destinace!
Připravte se na své další dobrodružství! 🧳
Objevujte svět s až -50 % na celou síť letů SKY express pro cesty do srpna 2026 a zažijte nezapomenutelné okamžiky ve svých oblíbených destinacích nebo objevte zcela nové!
✈ Prozkoumejte nové destinace nedávno přidané do naší sítě zde.
Rezervujte si své místo do 6. 11. 2025 do 23:59 a cestujte od 15. 11. 2025 do 31. 8. 2026.
"
http://www.skyexpress.gr/en/flig...-off-oct25
Ve skutečnosti z Prahy nic zajímavého
To vypadá na nějaký glitch v datech u Google Flights nebo chybka byla opravena. Jinak bych dal prodloužený bomba víkend. Ty ceny se ještě zobrazují v kalendáři, ale nic to nenajde.
Přes mytrip to normálně pouští.
dokonce je to Cestovní třída First (asi chyba)
terminy leden - únor
Podařilo se mi to naklikat jen na ten příkladový termín. Jiný jsem neobjevil. Chtěl jsem něco podobného na pátek až pondělí. Google Flights takovou cenu ukazovaly v kalendáři letů i na takové termíny (ale pak samozřejmě ve výsledcích nic za tu ceny). S tím, že stejně asi nepoletím, ale kdyby jo, tak snad těch pár dnů zvládnou vydržet má střeva bez újmy.
Pegasus má svoji standardní akci. Z Prahy toho moc není a destinace jsou klasické (blízký východ) Terminy jdou od listopadu do března.
Istanbul od 79€, blízky východ od 200€. Cena platí jen pro základní tarif s osobní taškou.
Kdyby někoho zajímalo tak u Pegasus teď je v akcí:
Biškek pod 5000.
Isfahan pod 3800.
Bagdad pod 5500.
Luxor pod 3300.
Moskva pod 5600. (na dnešní dobu docela levno)
Vše do března. Odlety z Prahy. V ceně jen osobní taška.
Cebu Pacific má akci jenže jsou to lety v období dešťů, možná Siargao má v té době dobré počasí.
Volotea akce.
Jednosměrné letenky po Evropě a něco i do Maroka za 1€
Praha samozřejmě je mimo, nejlevnější jsou dvě destinace od 24€ za 1 směr.